Do you like my art?
  buymyart
Search

Milo

For English, scroll down.

Mitt intresse för stämplar och papper väcktes 1995.
2006 började jag med mer avancerad Scrapbooking och jag är beroende av att få skapa.

Jag skapar kort i olika former och vikningar. Jag älskar att göra små ATC-kort (Artist Trading Cards) som jag byter i olika bytesgrupper på Facebook. Jag dekorerar askar etc, skapar fotosidor och bygger småsaker. Min inspiration hittar jag överallt, och jag har ständigt nya idéer om hur jag ska utforma nästa alster.

Jag älskar vintage, shabby chic, mixed media. Typiskt min stil är chalkade, trasiga kanter, 3D-kuddar, blommor, spets, klet och kladd samt mycket smådetaljer. Men jag gillar även det mörka gothiska och steampunk. Jag gillar att blanda gulligt och tufft. Jag målar mina motiv med Tim Holtz distresser eller Prima Marketing vattenfärger.

Tro det eller ej, men jag har andra intressen oxå. Jag umgås med vänner, många av dem delar mitt skapande intresse. Min familj består av mina barn 25 och 28 år samt tre katter. Jag lyssnar alltid på musik i någon form och åker gärna på festivaler och konserter. Fotografera är ett annat stort intresse. Jag älskar att mysa och se en bra film eller bara sitta och småprata över en mugg kaffe eller te.

My big interest for rubber stamps and paper awoke in 1995.
In 2006 I started with more advanced scrapbooking and now I’m totally addicted to create.

I make cards with different templates and foldings. I love to make small ATC cards (Artist Trading Cards) as I trade in trading groups at Facebook. I alter things like boxes etc, I make photo layouts and I build small things. I find my inspiration everywhere, and I have always new ideas about how to do next project.

I love vintage, shabby chic, mixed media. Typically my style are chalk, distressed edges, 3D-fram, flowers, lace, lots of small details and different medium. But I also like dark gothic and steampunk. I like to mix cute and ruff. I´m most comfortable to make my art in muffled colors. I paint with Tim Holtz distress inks or Prima Marketing watercolors.

Believe it or not, but I have other interests to. I love to do stuff with my family and friends. My family are my three cats and my kids 25 and 28. I always listen to music and I love to be on concerts and festivals. Another big interest is photographing. I love to just chill and watch a great movie, or just sit down and talk over a cup of coffe or tea.

Milo Lilja
  Swedish - 48 y.o.
  Mom to 2 adults.
  Love cats
  NEED to create.

  Read more


Don´t miss!


Follow me at...
Visitors
  I started this
  blog in September
  06nd 2011.
  d visited me.