Do you like my art?
  buymyart
Search
I´m published!Inzpira 5/2013
I´m The Winner
I´m at Top 3
Comments
Times

  Rick St Dennis

Milo

For English, scroll down.

Jag är en 44-årig kvinna från Sverige. Jag fick möjligheten att arbeta med en svensk förlamad kille och bo i Spanien i nästan 8 månader, och det passade mig perfekt i tid. Jag och min fästman bor nu i Benagalbòn nära Malaga, nere i Andalusien.

Mitt intresse för stämplar och papper väcktes 1995.
2006 började jag med mer avancerad Scrapbooking och jag är beroende av att få skapa.

Jag skapar kort i olika former och vikningar. Jag älskar att göra små ATC-kort (Artist Trading Cards) som jag byter i olika bytesgrupper på Facebook. Jag dekorerar askar etc, skapar fotosidor och bygger småsaker. Min inspiration hittar jag överallt, och jag har ständigt nya idéer om hur jag ska utforma nästa alster.

Jag älskar vintage och shabby chic. Typiskt min stil är chalkade, trasiga kanter, 3D-kuddar, blommor, spets och mycket smådetaljer. Men jag gillar även det mörka gothiska och steampunk. Jag gillar att blanda gulligt och tufft. Jag trivs bäst med att skapa i dova nyanser. Skrikiga färger tilltalar mig inte alls. Jag målar mina motiv med Tim Holtz distresser eller Prima Marketing vattenfärger.

Tro det eller ej, men jag har andra intressen oxå. Jag umgås med vänner, många av dem delar mitt skapande intresse. Min familj består av min älskade man, mina barn 22 och 25 år samt tre katter. Jag lyssnar alltid på musik i någon form och åker gärna på festivaler och konserter. Fotografera är ett annat stort intresse. Jag älskar att mysa och se en bra film eller bara sitta och småprata över en mugg cappuccino eller te.

I’m a 44 years old woman from Sweden. I’ve got the possibility to work with a Swedish paralyzed guy and live in Spain for almost 8 months, and it was perfect in time. I and my finance is right now living in Benagalbòn close to Malaga, down in Andalusia.

My big interest for rubber stamps and paper awoke in 1995.
In 2006 I started with more advanced scrapbooking and now I’m totally addicted to create.

I make cards with different templates and foldings. I love to make small ATC cards (Artist Trading Cards) as I trade in trading groups at Facebook. I alter things like boxes etc, I make photo layouts and I build small things. I find my inspiration everywhere, and I have always new ideas about how to do next project.

I love vintage and shabby chic. Typically my style are chalk, distressed edges, 3D-fram, flowers, lace and lots of small details. But I also like dark gothic and steampunk. I like to mix cute and ruff. I´m most comfortable to make my art in muffled colors. Bright colors doesn´t amuse me at all. I paint with Tim Holtz distress inks or Prima Marketing watercolors.

Believe it or not, but I have other interests to. I love to do stuff with my family and friends. My family are my lovely man, three cats and my kids 22 and 25. I always listen to music and I love to be on concerts and festivals. Another big interest is photographing. I love to just chill and watch a great movie, or just sit down and talk over a cup of cappuccino or tea.

Milo Lilja
  Swedish-living in Spain, 44, mom to 2.
  Working with disabilities.

  Read more


Don´t miss!


Follow me at...
My groups at FB
Join my group at Facebook
ONLY Vintage
ShabbyChic - Romantic
Cards & Alter

Do you want to swap
ATC Cards?
Join my ATC Swap at Facebook

Visitors
  Right now there
  are visitors here.
  Today have unique visitors been here.
  Since I started this
  blog in September
  06nd 2011, has
  visited me.


Random generator